2 in Leeuwarden en 1 in Harlingen

Fietsclubs zelfstandig verder

Elke dinsdagmorgen van start om 10.00 uur

WhatsApp Image 2019-06-18 at 18.14.21

Vandaag zijn we met een klein groepje naar de Zwette gefietst waar we vervolgens door de weilanden fietsten om bij Easterwierum uit te komen. Toen zijn we via Boksum en Deinum terug gefietst naar Leeuwarden. Het was prachtig fietsweer dus wij hebben vandaag genoten! ☀

Hallo fietsvrienden, vandaag prachtig weer 31gr met z’n viertjes totaal 38 km gefietst. Langs de Zwette richting Dronrijp, Zweins, Slappeterp ( mooie klaproos velden ) Berlikum, Marssum daarna richting Leeuwarden. Het was een mooie/leuke tocht. Hoop dat volgende week mooi weer word als vandaag. Wij gaan dan weer om 9.30 uur verzamelen bij het wijkgebouw. Groetjes en een fijne warme dag. ????

Na een eerst pilot jaar zijn de 3 gestarte fietsclubs in dit voorjaar zelfstandig verder gegaan. Elke fietsclub heeft 1 of meer vrijwilligers die zich bekommeren over de route en over het stopje onderweg. Dit kan zijn een theetuin, picknick bank, zorgboerderij of prachtig terrasje langs het water. Het zijn 2 fietsclubs in Leeuwarden en 1 in Harlingen.

Interesse? Meld je aan

Ook interesse om mee te fietsen. Meld je aan bij 1 van onderstaande contactpersonen.

Logo_Doortrappen_25size (1)

Het landelijke project Doortrappen heeft ook belangstelling voor het opzetten van fietsclubs. Dit project heeft als doel om ouderen vitaal, gezond en ook fietsvaardig te houden.

Categorieën